Ceai din frunze de mesteacan

    Infuzia de frunze de mesteacan (ceai de frunze de mesteacan) are actiune depurativa (eliminarea toxinelor din organism) si actiune diuretica (eliminarea surplusului de apa din organism).
    Indicam un ceai de frunze de mesteacan pentru prima parte a programului de slabire in vederea corectarii procesului de nutritie celulara prin detoxifierea (eliminarea toxinelor) pe care o produce si pentru diureza puternica ce are ca efect eliminarea surplusului de apa din organism.
    Prin aceasta ultima proprietate, eliminarea excesului de apa, ceaiul din frunze de mesteacan va produce o slabire vizibila in kg si centimetri.

    Preparare ceai din frunze de mesteacan
    Infuzia din frunze de mesteacan se face din 2-3 linguri de frunze uscate si maruntite, peste care se toarnă 200 g apa clocotita.
    Se acopera vasul cu ceai si se asteapta pana ajunge la o temperatura de  40°C cand se adaugă un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu daca se doreste reducerea actiunii diuretice.
    După 6 ore, se strecoara infuzia.


    Ceaiul din frunze de mesteacan se bea in doua repriza cu un interval de 3 - 4 ore intre ele

    Frunzele de mesteacan sunt un ingredient si in ceaiul de slabit Fares SveltaFlor, despre care va invit sa cititi in pagina "Ceai de slabit SveltaFlor de la Fares" din revista De Slabit

    0 Comentarii / Pareri